2010. március 22., hétfő

Jelentkezz ingyenes hideg lézeres arcfiatalításunkra!

RÁNCKISIMÍTÓ HIDEGLÉZER-LIFTING
Bőrrejuvenáció, a kötőszövet rugalmasságának kezelésére.



Az eljárás Vitalaser/hideglézer és a Hyaluron -Nanogel kombinált - komplikációktól és mellékhatásoktól mentes - használatára alapul. Kizárja az égési rizikófaktort, hiszen a kezelés alatt a közvetlen bőrfelmelegedés maximum 1 C˚.



A Nanogel a hideglézer hatására beépül a kötőszövetbe és így a bőr több folyadék megkötésére képes, ezáltal intenzív ránctalanító hatású.



A kezelt területen a kollagén-szintézis megduplázódik
, a kezelés után a bőr feszesebb és hidratáltabb lesz. A kezelés azonnali látványos hatása sok elégedett vendéget igazolt vissza.



Nagyon jó eredmények érhetők el a ránckezelésben az arcon, a nyakon és a dekoltázsnál. Egyes esetekben hihetetlen javulás érhető el mély ráncok kezelésénél is. A leghatásosabb eredmény, a szem környéki szarkalábak kezelésénél érhető el. Egyenletessé teszi a bőrstruktúrát, ránctalanító hatású.



A mikrodermabráziós kezelések után történt Vitalaser kezelések kétszer olyan jó eredményeket mutatnak.



A kezelés időtartalma: 1 óra.
A kezelés kúraszerű alkalmazásával a bőr öregedése jelentősen lelassítható, a negatív bőrállapotok nagymértékben javíthatók.
5 éves kortól már lehet végezni a kezelést a hidratáció megőrzésére, megelőzésre. A kezelések száma és a bevitt anyag mennyiség függ az életkortól és a bőr állapotától.

A 6 fényforrásból és egy relatív nagy kezelőfejből álló (4,5 cm2), amely az infravörös tartományban működő 785 nm hullámhosszú, nagy energiájú speciális fényforrás. A kibocsátott fény minden egyes nyalábja párhuzamos egymással, amely ugyanolyan fázisban rezeg. A magas intenzitás ellenére (80 mWatt /cm2) garantált a komplikációmentes kezelés.



A Hyaluronsavat az emberi kötőszövet tartalmazza, a bőr hidratáltságáért, ezáltal fiatalságáért nagymértékben felelős, de mennyisége az életkor előrehaladtával jelentősen csökken. (30 éves korban már csak 60 %!) Ennek visszapótlására kiválóan alkalmazható a Vitacontroll kezelés!
A HYALURON-NANOGEL természetes, nem állati eredetű Hyaluronsavból bio-technológiai eljárással állítják elő. Nem allergizál.

.......................................................................................................

Ingyenes BEMUTATKOZÓ TESZTKEZELÉS szemkörnyékre az első 10 jelentkezőnek! Az első jelentkezőnek teljes arckezelés!

2010. március 30.-án, kedden a House of harmony Esztétikai Központban, a Duna Plaza mögötti Marina-part lakóparkban.

Jelentkezni e-mailben lehet: marti.hb@gmail.com!

NE HAGYD KI AZ INGYENES SZÉPÜLÉST!



.......................................................................................................

2 megjegyzés:

vekonyildi írta...

Szia Mártika!Ha már a nagyvonalúságod a kedvességedet is felülmúlja,úgyis én kértem a segitséged.hogy valahogy vissza térhessek az életbe,ha még nincs előttem jelentkező,vagy akinek jobban szüksége van rá,akkor én jelentkeznék elsőnek az arcfiatalításra!Szeretettel üdvözöllek!Őszinte rajongód!Ildikó

Gini99 írta...

Márti, légy olyan szíves írd fel a pontos összetevőket az oldaladra, biztosan mást is érdekel rajtam kivül!
Köszönöm szépen: Gini