2010. február 17., szerda

Báli smink, alkalmi smink

Báli smink
Farsangi bálba készülsz?


Legyen ízléses a sminked!




Mivel a földet súroló nagyestélyi valóban királynői hatást kelt, a sminked semmiképp ne legyen színpadias!
Mindenképp maradjunk meg a jó ízlés határán belül, a festék illeszkedjen a ruhánk stílusához és természetesen hozzánk is, ne akarjuk erre az alkalomra teljesen elmaszkírozni magunkat. Az elkenődött smink az egyik legnagyobb baki a bálok során, hogy ez ne történjen meg, mindenképpen jó minőségű sminktermékeket válasszunk, hiszen az garancia a tartósságra. Azért nem árt rendszeres időközönként ellenőrizni megjelenésünket, és ha mégis megtörténik a baj, a sminkigazítás csak és kizárólag a mosdóban történjen, ne az asztalnál álljunk neki rúzsozni a szánkat
A szemedet bátran festheted füstösre, és bevetheted a csillogó szemhéjpúdert is. Az ajkaidat rúzsozd élénk, világos színekkel, és ne sajnáld a szájfényt sem, de arra figyelj oda, hogy az ajkaid összességében ne legyenek hangsúlyosabbak a szemeidnél!
A szemhéjpúdered színe sose legyen azonos a ruhádéval! A legjobb, ha az ezüstös-bronzos, vagy szürkés-feketés árnyalatok közül válogatsz, és legfeljebb egy árnyalattal „sejteted” a ruhád színét!

ÚJ! FARSANGI, BÁLI SMINKEK kedvezménnyel, természetesen kiváló minőségben!

EGYEDI AJÁNDÉK ÖTLET: Ajándékkártya alkalmi sminkre (értéke 6.500 ft)




AZ AJÁNDÉKKÁRTYA BIZTOS SIKER, HISZEN MELYIK HÖLGY NE VÁGYNA ARRA, HOGY EGY PROFI SMINKES KEZEI KÖZÖTT SZÉPÜLHESSEN E JELES ALKALOMRA?

Nincsenek megjegyzések: