2011. február 24., csütörtök

NŐNAPRA: Arcfiatalító kezelés - 60%!




60 perces lifting kezelés 4ml tiszta Hyaluronnal!

A kezelés menete:

Az úgynevezett hideg lézerfény és az infravörös fény együttes alkalmazása a bőr felszínét nem sérti meg, mert az alsóbb rétegekre hat.
A lézerfény átmelegíti a kötőszövetet, és sejtszinten a mikronizált hyaluronsav beépülését készíti elő.
A hyaluronsav, az emberi kötőszövetben fiziológiásan előforduló fontos alkotórész.
A hyaluron lifting gél, a sejtfolyadék belső nyomását szabályozza, a kötőszövet vízmegkötő képességét növeli. A szervezetben természetesen előforduló, a kor előrehaladtával fokozatosan csökkenő állományú hyaluronsavat pótolja vissza ez a kezelési módszer.

A kezelés által elérthetővé vált a bőrünk öregedésével együtt járó ráncosodás kialakulásának megelőzése, illetve a kialakult ráncok eltüntetése anélkül,hogy ez a mindennapi tevékenységünket megzavarná. A bőrfiatalító kezelést Hannoverben klinikán bőrgyógyászok tesztelték, és a sikerét igazolták vissza.

Az eredmény: FIATALOS ARC - FIATALOS MEGJELENÉS

Milyen érzés a kezelés?


A lézerkezelés teljesen fájdalommentes, tű nélküli, mellékhatása nincs, hatására a ráncok csökkennek, az arcizmok feszesebbé válnak. Kezelés után bőrpír nélkül lehet távozni!


Okozhat-e allergiás reakciót, a kezelésnél felhasznált hyaluron lifting gél?

A Hyaluron-nanogél, nem állati eredetű, sterilen előállított, mikronizált Hyaluronsav. Természetes és biztonságos készítmény. Nem allergizál,nagy mennyiségű vizet képes megkötni.

CSAK 8.500FT/FŐ!

Időpont egyeztetés: +3630 390 3031
V. ker. Alkotmány u. 10.

Nincsenek megjegyzések: