2009. június 25., csütörtök

Meleg barnák...kevésbé jó időben is :)




A barna hajúak a meleg csokoládébarnával, a mélykékkel, a sötét arannyal, a homokszínnel, és a meleg málna árnyalatokkal hangsúlyozhatják leginkább egyéniségüket.

Ma már nem kell órákat perzselődnöd a napon, hogy csodás bronzos árnyalatot varázsolj a bőrödre. A legmodernebb bronzosító sminktermékek ragyogó, napsütötte barnaságot ígérnek és meséssé színezik a bőrödet. Neked csupán annyi a feladatod, hogy tanulj meg bánni velük!

A folyékony bronzosítók hasonlóképpen működnek, akár az alapozók, a különbség csupán annyi, hogy nem kell az egész arcra felvinni őket, csak a kívánt területet hangsúlyozzuk velük. Szépen irizálhatjuk az orr, az arccsont, az áll, vagy éppen a homlok területét. De a kezdők válasszanak inkább a kompakt vagy gyöngyös változatokból. Egy nagy ecset segítségével tökéletes napbarnított hatást érhetünk el az arc, a dekoltázs, vagy akár a vállak vonalában.

Ügyeljünk, hogy mindig ütögessük le a felesleges festéket az ecsetről mielőtt a bőrünkre simítanánk. A természetes hatást úgy tudjuk elérni, ha körkörös mozdulatokkal sminkelünk, gondosan ügyelve az arc széleire, a nyakra és a dekoltázsra. A jó bronzosítóval tökéletesen természetes hatású sminket tudunk készíteni. Ráadásul az árnyékolással trükközhetünk is a vonásainkon. Például, ha túl kerek az arcunk a halántéktól átlósan, az arccsont alá eldolgozott bronzosítóval optikailag keskenyíthetjük az arcunkat.

Nincsenek megjegyzések: