2009. június 10., szerda




A SMINKES tanácsai MENYASSZONYOKNAK

1. Egy hónappal az esküvő időpontja előtt már rendelkezzünk időponttal a szépségszakértőnél, aki elkészíti az igényünknek legmegfelelőbb próbasminket, és a további szépségápolási teendőket is elvégzi: arc-, és dekoltázs masszázs, gyantázás, szempilla, szemöldök igazítás.

2. Az arany-alga pakolást, a mikrodermabráziós arccsiszolást ránctalanító hatásuk miatt nem csak a menyasszonyoknak, hanem az örömanyáknak is ajánlom. Érdemes figyelembe venni a páros kedvezményeket, ami akár 10-20% is lehet.

3. Bízzunk a szakemberekben, akik pontosan tudják, hogy mi számunkra a legelőnyösebb smink, szín, frizura. Tapasztalatom szerint a legjobb szervezés mellett is közbejöhetnek apróságok, telefonok az aznapi készülődés során, és ilyenkor jól jön az a pár perc, amit szakavatott kezek között tölthetünk és a végeredmény is biztosan tetszeni fog mindenkinek.

4. Ha időben vagyunk, akkor egy átváltoztatjuk programon is részt vehetünk, ahol fél nap alatt sminkes, fodrász, stílustanácsadó segítségével megtaláljuk a számunkra leginkább vonzó külsőt, legelőnyösebb hajat, és a színharmóniában hozzánk illő sminket. Ne feledjük: az esküvői fotó egy életre szól!

5. Törődjünk a párunkkal is! Hiszen mindenki elfárad a végére egy picit... Ilyenkor jöhet egy kis kényeztető páros masszázs (egy időben 2 masszőr masszíroz 2 főt), melyet érdemes az utolsó hétre csütörtökre, vagy péntekre szervezni. A párunk nagyon hálás lesz érte!

A szolgáltatások Ajándék kártya és Nászajándék formájában is megvásárolhatóak: 30/ 380 3031.

AJÁNDÉK: aug. 31.-ig lefoglalt időpontok esetén + 1 smink ajándékba!
+ 10% kedvezmény a Leánybúcsúztató Pizsama Party-ból!

Reméljük Veletek "ünnepelhetünk" a nagy napon!

Nincsenek megjegyzések: