2009. június 20., szombat

"Mit vegyek fel???"


"Mit vegyek fel???"

Ugye ismerős a kérdés... szinte minden reggel ismétlődik, ahogy az ember lánya - mert inkább csak bennünk merül fel a kérdés, tényleg, hogy lehet, hogy sose hallottam férfit ezzel a kérdéssel???? - a gardróbja/ ruhás szekrénye előtt áll.
Nos, az, hogy milyen színű ruhát veszünk fel sok mindentől függ: hová indultunk, milyen alkalomra, milyen az idő, a hangulatunk - gondolnánk, de NEM!

Színválasztásaink mindig tudat alatti választások,egy adott területen alulenergetizáltak vagyunk, esetleg elakadt az energia, nem nézünk szembe egy feladattal... nagyon érdekes, he bemész egy térbe, az ott élőkről mindent megtudsz a színeik alapján!
Erről bővebben a www.houseofharmony.hu oldalon a színterápia és numerológiai elemzésnél tudhatsz meg :)

Szeretnék elindítani egy rovatot,fórumot, ahol többet is megtudhattok a színekről -kicsit másképp. Ehhez persze szervesen kapcsolódik a smink is.
Tehát:
-ha tanácstalanul állsz a ruháid előtt, és csak az alkalom adott, ahová menned kell: kérdezz!
(pl. ha fontos lesz a kommunikáció és szeretnéd, hogy megértsenek, akkor mindenképp kéket viselj)
- ha megvan a szín, de nem tudod ez milyen hatást vált ki a környezetedből, mit "üzensz" nekik ezzel - kérdezz!
(pl. a narancs imádja a kapcsolatokat, szeret telefonálni, főzni, függőségi helyzetekbe megy bele, szexuális csakrája alul működik)
- ha megvan a ruhád, de nem tudod milyen színű sminket használj - kérdezz!
(pl. fekete ruhához piros kiegészítőkkel a grafit szürke mindig hatásos, természetesen az erőssége alapszíneink tónusától függően lehet erősebb, vagy halványabb)

Várom kérdéseiteket,

szeretettel: Márti

Nincsenek megjegyzések: